Sevgili okuyucularım;
Trendyol birinci ligde artık son viraja girdik fakat Urfa sporun üstündeki karabulutlar bir türlü dağılmak bilmiyor tamda küçük başkan başkanlıktan istifa etti kongre kararı alındı diye sevinirken birde baktık ki başkan gitmiş ama yönetim duruyor bu defada kendi içlerinden birini başkan seçerek kongre kararını iptal ederek sıkıntıların biteceğine inandılar.
Halbuki yönetim aynı yönetim parasız pulsuz küçük başkan gibi birini ismini bilmiyorum o yüzden yazmadım başkan yaparak bu problemlerin çözüleceğini sandılar tabiiki böyle olmayacağı gün gibi aşikâr bu işler ya parayla ya da çok güçlü lobi ile maalesef bu yönetimde ikiside yok.
Gün gibi ortada
Son viraj dedik bu zamanlarda bütün iş futbolcularda başlar futbolcularda biter.
Ey yönetim bu hafta 12 saatlik Ankara deplasmanına takımı karayoluyla hangi akla hizmetle gönderirsin ve primlerini de ödemeden futbolcuların içinde bir tane Urfalı var mı ki Urfa için canını dişine taksın her biri bir ülkeden gelmiş ve para kazanmak için ve sizler prim ödemeden hem de karayoluyla 12 saatlik deplasmana gönderiyorsun ve bu takım ilk yarı iyi oynamasına rağmen ikinci yarı tel tel dökülerek 4 gol yiyerek döndü.
Yönetimin bahanesine bakar mısınız uçaklarda yer yok ve bilet bulamadık.
E be kardeşim bu bahane değil de tut ki öyle olsun.
Gaziantep’ten Diyarbakır'dan her saat Ankara'ya İstanbul'a uçak kalkıyor içinizde hiç mi akıllı yok ya da birinizin aklına gelmedi mi? Aslında geldi gelmesine de dedik ya parasız pulsuz yönetim işte bu yüzden karayolunu tercih ettiniz ve sonuç ta bu oldu.
Neyse düşmeyeceğiz diye bir başlık yazdım bu bizim iyi takım olduğumuzdan değil sağolsun rakiplerimiz bizi düşürmeyecek play off’a oynayan takımlar bizim düşmemize rakiplerimizi yenerek izin vermeyecekler.
Sakın bunu takımın ya da kendi basariniz gibi görmeyin ve ligin bitiminde kulübün anahtarını sağlam bir yere ya valiye ya da belediye başkanına teslim edin bir daha sakın olarak yönetimmiş başkanlıkmış gibi işlere kalkışmayın Urfa'da herkes birbirini tanır bilir benden söylemesi.
Kalın sağlıcakla…