Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. Mustafa Bağmancı genel merkez ile yapmış olduğu istişareler sonucunda bugün itibariyle başkanlık görevini tamamladığını duyurmasının ardından bir istifa haberi de Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Avukat Sezai Canbek akşam saatlerinde sosyal medya aracılığı ile görevinden ayrıldığını şu sözlerle duyurdu: “AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı görevimi Genel Merkezimizle yapmış olduğumuz istişareler neticesinde bugün itibariyle tamamlamış bulunmaktayım.
Davamıza her kademe de hizmet etmekten onur ve şeref duydum. Her zaman Davamızın emrinde olmaya devam edeceğim.”
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Haliliye ve Karaköprü ilçe başkanlarının görevden alınmasının ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak, her iki başkana bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarını sundu.
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Bozdağ, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ayrıca şu açıklamayı yaptı:
Şanlıurfamızın Haliliye Ak Parti ilçe başkanımız Av. Mustafa Bağmancı ile Karaköprü “ilçe başkanımız Av. Sezai Canbek, üstlendikleri ve bugüne kadar onurla taşıdıkları başkanlık emanetini alınlarının akıyla teslim ettiler.
Ülkemize, ilçemize ve partimize yaptıkları hizmetler için her iki başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.
Allah onlardan razı olsun.
Bundan sonra da Ak Parti’mizin, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın neferleri olarak birlikte koşmaya devam edeceğiz.”