Alevler hırdavatçıya acımadı! Ekipler zamanla yarıştı!
Şanlıurfa’da hırdavatçı dükkanı alevlere teslim oldu: Ekipler seferber oldu
EYYÜBİYE- Eyyübiye ilçesine bağlı Kadıkendi Mahallesi’ndeki mobilyacılar sitesinde çıkan yangın, sabaha karşı hırdavatçı dükkanında paniğe yol açtı. Yangına 24 itfaiyeci, 8 araç, 3 TOMA ve 4 su tankeriyle müdahale edildi. Soğutma çalışmaları sürüyor.
Akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek çevredeki dükkanlara sıçrama riski oluşturdu. Yoğun duman ve alevlerin etkisiyle çevredeki esnaf endişe yaşarken, olay yerine sevk edilen ekipler yangını kontrol altına almak için zamanla yarıştı.
Yangına 24 itfaiye personeli, 8 itfaiye aracı, 3 TOMA ve 4 park bahçelere ait su tankeri ile yoğun müdahale gerçekleştirildi. Yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığı bildirildi; ekiplerin bölgede soğutma çalışmaları titizlikle devam ediyor.
Can kaybı yaşanmazken, dükkan kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni yapılacak detaylı incelemenin ardından netlik kazanacak.